| Nekretnine | Nekretnine za odmor

KAMP SOLINE BIOGRAD, dvije mobilne kućice

171 pregleda ZADARSKA ,Biograd Na Moru ,Biograd na Moru
12.01.2023
Šifra oglasa: 692-24542-207
CIJENA NEKRETNINE 1.069.899 HRK 142.000 EUR
PROSJEČNA CIJENA 2.290 EUR/m2
TROŠKOVI OSIGURANJA - HRK
TROŠKOVI FINANCIRANJA - HRK

Osnovni podaci

Tip nekretnine:Vikendica Površina:62 m2

Opis

Prodaju se 2 mobilne kućice u kampu Soline kod Biograda na moru. Kamp Soline je među najuređenijim kampovima u okolini. Posjetiocima u kampu su dostupni; trgovina, pekara, kafići, igralište za djecu, igralište za tenis i još mnogo toga. Kamp je pored same obale, a plaža je lijepa i pristupačna, kamp je u zelenoj crnogoričnoj šumi, a uz more je šetnica.
Kućice koje su predmet ove trgovine su uhodane i u sustavu su turističkog najma u suradnji sa Buking-om. Velika kućica u srcu sezone donosi dnevni prihod od 218 E, a manja kućica 175 E. Do sad je već pristiglo 13 rezervacija za ovoljetnu sezonu za ove kućice. Kupac ovih kućica dobiva i ove rezervacije za sezonu te plaćene paušale za ovu godinu koji iznose za svaku kućicu 5500 E. Također naglašavam da je u svezi iznajmljivanja kućica osigurana sva logistika a odnosi se na primanje gostiju, čišćenje, pranje posteljine i ostalog u svezi s tim. Veća kućica može primiti 6+1 gosta, a manja kućica prima 5+1 gosta. Obje kućice imaju u dnevnom boravku ležaj koji se može rasklopiti. Kućice se prodaju sa svim namještajem i priborom. Terase su opremljene sa stolovima i stolcima za ručavanje, roštiljima te ležaljkama. Svaka kućica ima 2 parkirna mjesta. Spojena je na gradsku vodu, odvodnju i električnu energiju. Hlađenje i grijanje je preko klima uređaja. Info telefon za razgledavanje ili dodatna pitanja je 098 9137596.

ID KOD AGENCIJE: 1842-6419

Agencija AS nekretnine d.o.o., kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, naplaćuje agencijsku proviziju:

- kod kupoprodaje 3% od dogovorene cijene

- kod najma jednu mjesečnu najamninu (jednokratno)

Kontakt


Pošaljite upit oglašivaču

POŠALJI

Lokacija


Financiranje kupnje


Osiguranje nekretnine


Kuće | Stanovi | Poslovni prostori | Zemljišta | Lukzusne nekretnine | Nekretnine za odmor

Ponuda stanova, kuća, garaža, poslovnih prostora, zemljišta te nekretnina za odmor na oglasniku besplatnioglasi.eu. Velika ponuda nekretnina u Hrvatskoj i regiji.
Prodaja apartmana na Jadranu.