| Nekretnine | Nekretnine za odmor

Apartman Novogradnja Novalja 107,24 m2

138 pregleda LIČKO-SENJSKA ,Novalja ,Novalja
12.01.2023
Šifra oglasa: 212-24543-207
CIJENA NEKRETNINE 2.471.316 HRK 328.000 EUR
PROSJEČNA CIJENA 3.059 EUR/m2
TROŠKOVI OSIGURANJA - HRK
TROŠKOVI FINANCIRANJA - HRK

Osnovni podaci

Tip nekretnine:Apartman Površina:107.24 m2

Opis

Višeetažni apartman u izgradnji kao kuća u nizu u blizini gradske plaže Lokunje, rekreacijske zone i gradske rive. Apartman/kuća sastoji se od prizemlja i 2 kata sa ulaznom terasom, balkonima, vrtom i dva parkirna mjesta. Prizemlje se sastoji od predprostora, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaone, toaleta, spremišta, ulazne terase sa natkrivenim dijelom i vrta povezanog s dnevnim boravkom. Na prvom katu se nalaze dvije sobe, kupaonica s toaletom i balkon. Drugi kat ima pogled na more te se sastoji od sobe s kupaonicom i lođe gdje je moguće postaviti bazen za hidromasažu. Vrt je uređen i pregrađen prema susjednom vrtu, parcela je ograđena ima pristupni put te apartmanu pripadaju dva parkirna mjesta. Pri gradnji su korišteni kvalitetni materijali; Armirano betonska konstrukcija otpornosti na potres - 9st., pregradni zidovi – ytong i gips, vanjska stolarija PVC sa roletama, drugi kat ima žaluzine za zatvaranje lođe, grijanje i hlađenje – dizalice topline (na krovu) za dnevni boravak i sve sobe, elektro podno grijanje u kupaonicama. Kupac može temeljem pregleda prostora i projekta sudjelovati u tlocrtnoj dispoziciji unutrašnjeg prostora i odabiru materijala za završnu obradu podova, unutarnje stolarije, keramike i sanitarija sukladno predviđenim troškovima. Projektom i troškovnikom predviđene su slijedeće završne obrade: Podovi- vanjske terase – keramika, betonske ili kamene ploče ulazni prostori, WC, kupaonice , balkoni, lođa i kuhinja keramičke pločice
sobe – parket (bambus ili slično). Zidovi su ožbukani, gletani i obojeni, pregradni zidovi izvedeni sa gips pločama, stropovi – žbukani, gletani i bojani, unutrašnja vrata – drvena, furnir ili lakirana, unutrašnje klupčice – kamen, elektroinstalacije – Led rasvjeta, stropna i zidna (mogući odabir), elektro-podno grijanje kupaonica. Rasvjeta terase i vrta. Grijanje i hlađenje, dizalice topline-klima uređaji u svakoj sobi i boravku. Oprema kupaonica; električna priprema tople vode (bojler u kupaoni i kuhinji), tuš kade u razini poda, komplet umivaonik sa ogledalom i ormarićem, viseći wc, bidett, elektro radijator (lojtrica), priključak za veš mašinu. Priključak i odvod vode za postavu hidromasažne kade na lođi (po zahtjevu kupca postava odabrane h.m. kade uz dodatno plaćanje). Priključak vode za vrt (prizemlje).
Završetak – OŽUJAK/TRAVANJ 2023. godine.

Obratite se s povjerenjem
Filip Patajac
Dogma Nekretnine
095/5102911


ID KOD AGENCIJE: PAG105

Filip Patajac
Agent s licencom
Mob: 095/510-2911
Tel: 01 647 3011
E-mail: [email protected]
www.dogma-zagreb.com

Kontakt


Pošaljite upit oglašivaču

POŠALJI

Lokacija


Financiranje kupnje


Osiguranje nekretnine


Kuće | Stanovi | Poslovni prostori | Zemljišta | Lukzusne nekretnine | Nekretnine za odmor

Ponuda stanova, kuća, garaža, poslovnih prostora, zemljišta te nekretnina za odmor na oglasniku besplatnioglasi.eu. Velika ponuda nekretnina u Hrvatskoj i regiji.
Prodaja apartmana na Jadranu.