Servis za ves masine Novi Sad

12 pregleda Izvan Hrvatske
04.03.2021
Šifra oglasa: 2302-7-613
OSNOVNA CIJENA 1 HRK 0 EUR

Opis

Servis za ves masine Novi Sad

Specijalizovani smo za popravke veš mašina i za pranje i za sušenje.

Popravka veš mašine se u većini slučajeva obavlja na terenu, a kod većih i komplikovanijih popravki u dogovoru sa strankom, veš mašina se nosi u servis.

Izlazak na teren i konstatacija kvara se naplaćuju 1000 dinara i više se ne naplaćuje izlazak dok se taj kvar potpuno ne reši.


Ono sto nas toliko godina odrzava na trzistu je pre svega veliko zadovoljstvo nasih korisnika, a zatim i veliko i dugo iskustvo majstora. Glavni majstor ima 20 godina terenskog iskustva, i oko 25000 izlazaka na teren na podrucju Novog Sada i okoline.

Radimo korektno i uporni smo dok se problem ne resi do kraja. Stranka je pre , za vreme , i posle popravke ves masine upoznata sa time sta se radi, kao i sa cenom popravke. 

U saradnji  smo sa mnogim servisima bele tehnike u Novom Sadu i Beogradu, kao i sa brojnim dobavljacima originalnih rezerevnih delova za sve tipove ves masina.


Vise o nama : http://www.vesmasine.co.rs/


Za sva pitanja: 021/ 444-444 ; 063/444-447

Kontakt


Pošaljite upit oglašivaču

POŠALJI

Instrukcije | Briga o kućnim ljubimcima | Servisiranje vozila | Najam prostora i dvorana | Transport i selidbe | Informatičke usluge

Pregled informatičkih usluga, instrukcija i poduka, usluge brige o kućnim ljubimcima, usluge servisiranja vozila, usluge transporta i selidbi
u preglednim kategorijama na oglasniku besplatnioglasi.eu.