| Posao | Sigurnost i zaštita

ZAŠTITAR/KA - ČUVAR/ICA

13 pregleda GRAD ZAGREB
03.09.2021
Šifra oglasa: 2896-5-318
PLAĆA NA RADNOM MJESTU - HRK
besplatni oglasi 15.10.2021
besplatni oglasi po dogovoru
besplatni oglasi 3
besplatni oglasi Zagreb

Osnovni podaci

Natječaj vrijedi od:03.09.2021 Natječaj vrijedi do:15.10.2021 Mjesto rada:Zagreb Traženo radnika:3 Vrsta zaposlenja:Na neodređeno Radno vrijeme:po dogovoru Prijevoz:Bez naknade Smještaj:Nema smještaja

Posloprimac

Radno iskustvo:Nije potrebno Razina obrazovanja:SSS Strani jezici:- Vozačka dozvola:- Poznavanje informatike:Ne

Poslodavac

Poslodavac:Klemm sigurnost d.o.o. Djelatnost:Osiguranje objekata Kontakt osoba:Renata Kontakt telefon:0994874625

Način prijave

Način prijave:-

Ostale informacije i dodatni uvjeti

-
grad Zagreb

Opis

Zbog povećanja obujma posla, te s ciljem uspješnog nastavka poslovanja, zaštitarska tvrtka Klemm sigurnost traži više članova tima za pozicije zaštitar/čuvar na neodređeno za rad u trgovinama poznatih modnih brendova na lokacijama Avenue Mall, City Center Jankomir te Ilica.
Za kvalitetno obavljanje posla prednost kandidati sa licencom ( bez licence mogućnost školovanja) bitno je da posjedujete izvrsne komunikacijske vještine i usmjeren rad u timu. Osoba ne smije biti kažnjavana niti se protiv iste smije voditi kazneni postupak s elementima nasilja. Potrebna je opća i zdravstvena sposobnost. Mogućnost zaposlenja umirovljenika na pola radnog vremena, te rad u smjenama po dogovoru.
Ukoliko ste aktivan i dinamičan kandidat/kandidatkinja s izraženom motivacijom za učenjem i usavršavanjem u našem timu pošto iskustvo nije uvjet sve zainteresirane molim da se jave na mobitel: 099 8023299 ili e-mailom: [email protected] (sa napomenom oglas za rad u trgovinama Zara.):-)
Sviđa mi se
Komentar
Podijeli

Kontakt


Pošaljite upit oglašivaču

POŠALJI

Kretanje sektorske prosječne brutto plaće


Kretanje sektorske prosječne netto plaće


Tražim posao | Nudim posao | Zapošljavanje | Radni odnos | Poslovi u Hrvatskoj | Poslovi u EU

Sve vrste poslova na jednom mjestu. Zaposlite se u Hrvatskoj. Zaposlite se u Europskoj uniji. Pronađite odgovarajući posao i zemlju u EU u kojoj želite živjeti na oglasniku besplatnioglasi.eu.