| Nekretnine | Stanovi

4 luksuzna studio apartmana - INVESTICIJA - CENTAR

69 pregleda ZADARSKA, Zadar, Poluotok
01.12.2021
Šifra oglasa: 596-112799-203
CIJENA NEKRETNINE 4.425.000 HRK 590.000 EUR
PROSJEČNA CIJENA 4.087 EUR/m2
TROŠKOVI OSIGURANJA - HRK
TROŠKOVI FINANCIRANJA - HRK
TROŠKOVI STANOVANJA

KOMUNALNA NAKNADA - HRK USLUGA OPSKRBE VODOM - HRK ODVOZ OTPADA - HRK OPSKRBA PLINOM - HRK OPSKRBA TOPLINSKOM ENERGIJOM - HRK OPSKRBA ELEKTRIČNOM ENERGIJOM - HRK TELEKOMUNIKACIJA, INTERNET, TV - HRK OSTALE USLUGE I NAKNADE - HRK
besplatni oglasi 144.36 m2
besplatni oglasi U stambenoj zgradi
besplatni oglasi 3s-3s+DB

Osnovni podaci

Tip stana:U stambenoj zgradi Kat:2. kat Broj soba:3s-3s+DB Površina:144.36 m2 Etaža:jednoetažni Godina izgradnje:2006 Godina zadnje adaptacije:- Energetski razred:Nedefinirano Lift:Da

Dodatni podaci

Gradski plin: NeGradski vodovod: DaGradska kanalizacija: DaGradska toplana: Ne

Opis

NA PRODAJU: 4 luksuzno uređena studio apartmana u centru stare jezgre grada Zadra (Poluotok) - INVESTICIJA

Apartmani se prodaju kao jedna cjelina čija ukupna površina iznosi 144,36 m2. Nalaze se na drugom katu stambene zgrade izgrađene 2006. godine što ju čini jednim od rijetkih novoizgrađenih objekata na području strogog centra grada.
Svaki od apartmana sastoji se od spavaćeg dijela, kuhinje s blagovaonicom te prostrane kupaonice. Prodaju se kompletno namješteni. Podovi su obloženi laminatom visoke kvalitete (premazan slojem protiv grebanja), stolarija je od PVC materijala, a debljina zidova između svakog apartmana iznosi čak 40 cm sa zvučnom i toplinskom izolacijom. Kupaonice su prostrane, svaka sa zasebnim bojlerom i dodatnim klima uređajem za grijanje prostora te sa zrcalom čija se osvijetljenost regulira na dodir. Grijanje i hlađenje prostora odvija se klimatizacijskim uređajima postavljenim u svakom apartmanu. Stambene jedinice povezane su hodnikom iz kojeg postoji pristup manjoj prostoriji koja se koristi kao spremište te imaju zajednički ulaz s protuprovalnim vratima i sigurnosnim sustavom.

Zgrada je iznimno stabilno građena s debelim zidovima te izvrsnom toplinskom izolacijom. Postoje tri ulaza u zgradu; dva vanjska stepeništa te moderno dizalo čime se omogućuje pristup i osobama s invaliditetom. Mogućnost pregrađivanja prostora u dvije veće stambene jedinice za koje postoji i prostorni plan.
Prostor se nalazi u samom centru grada zbog čega se svi potrebni sadržaji nalaze u neposrednoj blizini. Prometna povezanost je izvrsna, međutim sama orijentacija zgrade, kao i naknadno uređena izolacija nude mir i privatnost svima koji traže odmor. Stambena jedinice kategorizirane su s 4 zvjezdice te se prostor koristi za turistički najam. Nekretnina je izvrsna investicijska prilika za sve koji se žele baviti turizmom. Lokacija i moderno uređenje garantiraju isplativost poslovanja.

Vlasništvo je uredno. Zgrada posjeduje građevinsku i uporabnu dozvolu.
Ostale informacije na upit.
Razgledavanje uz prethodnu najavu.
Kontakt: Monika Zurak ( +385 98 388 983)ID KOD AGENCIJE: 300501016-22

Monika Zurak
Suradnik u procesu obuke
Mob: +385388983
Tel: 023299096
E-mail: [email protected]
https://www.remax.hr/Complete1

Kontakt


Pošaljite upit oglašivaču

POŠALJI

Lokacija


Financiranje kupnje


Osiguranje nekretnine


Kuće | Stanovi | Poslovni prostori | Zemljišta | Lukzusne nekretnine | Nekretnine za odmor

Ponuda stanova, kuća, garaža, poslovnih prostora, zemljišta te nekretnina za odmor na oglasniku besplatnioglasi.eu. Velika ponuda nekretnina u Hrvatskoj i regiji.
Prodaja apartmana na Jadranu.