Prezentirana nova impresivna Škoda Superb Laurin & Klement 2020

besplatnioglasi.eu

16.07.2019

Škoda concern poznat po pouzdanosti automobila kontinuirano podiže kvalitetu svojih modela, a u nastavku pogledajte premium izvedbu Superb Laurin & Klement 2020

Škoda koncern je objavio cijenu i detalje svog novog modela Superba, koji je redizajniran i u koji su ugrađene različiti sigurnosni sustavi I nove tehnologije kao i kod premium modela automobila. Ponuda opreme dijeli se u 6 razreda: S, SE, SE Technology, SE L, Sportline Plus i Laurin & Klement.

Čak i obični S modeli, kojima je cijena od  24.655 britanskih funti (UK tržište), će doći za standardnom opremom koja uključuje prednja i stražnja LED svjetla, sedam zračnih jastuka, sustav za informiranje i zabavu, glasovnu kontrolu i povezanost sa pametnim telefonima.

SE model, čija je cijena od 26.165 britanskih funti (UK tržište), ima dodatke kao 17 inčne kotače, dvorazinsku kontrolu klime, sustav za prednje i stražnje parkiranje, prilagodljivu cruise kontrolu, sjetlosnog pomoćnika i senzor za provjeru stanja vozača.

SE Technology verzija Škode Superb 2020 ima cijenu od 26.620 britanskih funti (UK tržište) te uključuje grijajuća sjedala, sustava za duga svjetla, pomoć za mrtvi kut, Amundsen sustava za informiranje i zabavu sa dodirnim ekranom i integriranog wifija.

SE L verzija na bazni model dodaje 18 inčne kotače, zatamnjena stakla, LED Matrix prednja svjetla, grijajuća sjedala, poboljšani Amundsen sustav za informiranje i zabavu, među mnogim drugim dodacima.

Sportline Plus nudi 19 inčne kotače, zajedno sa Alcantara sportskim sjedalima i 9.2 inčnim Colombus sustavom za informiranje i zabavu sa integriranim wifijem.

Laurin & Klement ima cijenu od 35,240 britanskih funti (UK tržište) i najluksuznija je varijanta ove serije. Sjedala mu imaju ventilaciju i grijanje, unutar sebe ima ambijentalna LED svjetla, kontrolu klime, grijajući blatobran, Virtualni kokpit, premium audio system, Dynamic Chassis kontrolu te 9,2 inčni sustav za informiranje i zabavu.

Škodin glavni model je prvi model u Škodi koji ima LED Matrix predanja svjetla, kompletno sa redizajniranom glavnom rešetkom, novi prednji branik koji povećava dužinu automobila. Također novitet je i nova predviđajuća kontrola za vožnju. 

Škoda Superb dolazi na tržište sa dva benzinska motora ili dva dizel motora, koji imaju od 118 hp za 1.6 TDI do 268hp za snažni 2.0 TSI. Video nove Škode Superb možete pogledati u nastavku.

Kasnije ove godine, Škoda će nuditi Superb sa 147 hp odnosno sa motorima 1.5 TSI i 2.0 TDI motore. U  2020.-toj godini doći će I Superb IV hibrid koji ima motor od 153hp 1.4 TSI i 114hp električni motor. Škoda obećaje da će taj novi model imati niske emisije od 40g, zajedno sa električnom autonomijom do 54 kilometara.