Besplatno gledajte najnovije filmove i serije!

besplatnioglasi.eu

09.04.2020

Besplatni oglasi donose vam pregled serija koje možete potpuno besplatno gledati. #ostanitekodkuće i pratite najnovije serije. Na našoj Facebook stranici slobodno ostavite komentar koju seriju trenutno pratite i preporučate.

Začinite ove dane gledanjem nekih od najpopularnijih serija potpuno besplatno. U ovom pregledu donosimo vam najpopularnije serije na platformi HBO i način na koji ih možete gledati potpuno besplatno u probnom periodu. 

HBO GO omogućava više od 6000 sati najboljih serija i filmova s prijevodom. Dostupne su hit serije, hollywoodski blockbusteri i najljepši crtići. Sve epizode originalnih HBO serija dostupne su trajno. HBO GO nudi besplatno probni period od 7 dana s mogućnošću otkazivanja u bilo kojem trenutku u probnom periodu. Omogućava istovremeno gledanje na 5 uređaja uz 2 istovremena streama. Sve serije i filmovi imaju prijevode. HBO GO dostupan je na linku: https://hbogo.hr

Besplatni oglasi preporučuju:

 

WESTWORLD

Serija inspirirana istoimenim filmom iz 1973. o futurističkom tematskom parku naseljenom umjetnim bićima. Dobro došli u Westworld! Otkrijte svijet u kojem svaki ljudski apetit, nevažno koliko je plemenit ili izopačen, može biti zadovoljen.

AUTSAJDER (THE OUTSIDER)

Prema istoimenoj uspješnici Stephena Kinga, „Autsajder“ je nova dramska serija, koja istražuje jezivo ubojstvo 11-godišnjeg dječaka i tajanstvene okolnosti ovog zastrašujućeg zločina.

NULA NULA NULA (ZEROZEROZERO)

Serija prati isporuku kokaina iz Amerike u Europu. Promatra različite skupine kriminalaca gladnih vlasti, meksičke kartele, kalabrijsku mafiju i korumpirane gospodarstvenike koji se bore za kontrolu trgovine kokainom.

DEVS

U Devsu mlada softverska inženjerka, Lily Chan, istražuje tajni razvojni odjel svog poslodavca, vrhunske tehnološke kompanije sa sjedištem u Silicijskoj dolini, za koju vjeruje da stoji iza ubojstva njezina dečka.

ČUVARI (WATCHMEN)

Radnja se odvija u alternativnoj, suvremenoj stvarnosti u SAD-u gdje su „superheroji“ zabranjeni zbog svojih nasilnih metoda. Unatoč tomu neki od njih okupljaju se kako bi započeli revoluciju, dok je drugi pokušavaju zaustaviti.

SLUŠKINJINA PRIČA (THE HANDMAID'S TALE)

Serija prati ženu prisiljenu živjeti kao konkubina pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom u bliskoj budućnosti u totalitarnom Gileadu, nekad poznatom kao Sjedinjene Države, gdje ženska prava u osnovi ne postoje.

IGRAČI (BALLERS)

Dwayne "The Rock" Johnson glumi u petoj sezoni HBO-ove humoristične hit-serije koja istražuje glamurozni i često bespoštedni svijet profesionalnog američkog nogometa očima skupine bivših i sadašnjih igrača koji se trude ostati u igri.

Od popularnih serija možete još pronaći i Igra prijestolja, Sopranos, Moderna obitelj, Teorija velikog praska, Mladi Sheldon, Žica, Černobil te mnoge druge.

#ostanitekodkuće i zapratite nas na našoj Facebook stranici!