Pet zemalja za ići u mirovinu sa malo novaca

besplatnioglasi.eu

10.07.2019

Jeste spremni spakirati svoje torbe? Slijede najljepše destinacije za mirovinu:

Bili pet mjeseci ili 15 godina od mirovine, sigurno ste već sanjali predivne plaže gdje ćete provesti najbolje godine života.

PORTUGAL

Portugal ima više od 1,700 kilometara obale, bogat je ljepotom, povijesti i kulturom. Oni koji traže najmanje troškove života trebaju ići u Nafru, koja je 15 minuta udaljena od predivnih plaža. Gradić je pun predivnih palača, kafića, barova i raznih sadržaja.

COSTA RICA

Costa Rica je poznata po gostoljubivosti prema turistima. Obožavaju je zbog njezinog čistog životnog stila. Jedno je od mjesta gdje se jeftino mogu kupiti nekretnine blizu mora. Plaže su uvijek blizu, barem autom.

EKVADOR

Oni koji su u potrazi za mirnim tempom života i predivnim plažama nadohvat ruke, moraju razmotriti Ekvador. Ima 850 kilometara plaža, gdje su nekretnine jeftine, a morskih plodova ima u izobilju. Većina se uputi u grad Cuencu, no ima i mirnih sela i ribičkih gradića duž obale.

PANAMA, SAD

Mnogi se zaljube u prelijepe gradove, sela u planinama i svjetski poznate plaže u Panami, SAD-u. Na obali, maleni ribički gradić Pedasi privlači sa svojim plažama, prijateljskim stanovništvom koji priča engleski.

CAMBODIA

Tražite egzotično mjesto?  Cambodia je daleko, no ima zanimljivu kulturu, hranu i veoma je priuštiva. Glavni grad Phnom Penh privlači najviše turista, a obala je jednako zanimljiva sa svojim gradićem Kepom.