100 najboljih hotela u svijetu

besplatnioglasi.eu

17.07.2019

Ovogodišnjih 100 najboljih hotela predstavljaju 33 zemlje svijeta i sve kontintente osim Antarktike. Uključuje zapadne rančove SAD-a, afričke safarije, i predivna imanja Italije.

Azija je prethodnik po kvaliteti hotela, čak ih je 22 na listi top 100. Njezin predivni Belmond La Résidence Phou Vao je smješten u šume Laos, a izvanredni Leela Palace New Delhi smješta goste u ubrzani glavni grad, JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa nalazi se korak od plaže Khem.

Druga po redu je Afrika, sa 17 hotela koja spadaju među top 100. Tanzanijski Ngorongoro Serena Safari Lodge je pohvaljen od jednog posjetitelja da ima jedinstvenu dekoraciju koja daruje dojam prostornosti. Singita Sabi Sand je na trećem mjestu, za njega je jedan posjetitelj rekao da je predobar smještaj, vanredna usluga, i da je hrana fantastična.

Drugih 39 hotela se nalazi svugdje drugdje po svijetu. Neki su u veoma posjećenim mjestima kao što je Lowell u gradu New York, onda Meadowood Napa Valley u Kaliforniji,  La Réserve Paris Hôtel & Spa, Hotel Matilda u Mexicu.

10. Lapa Rios Lodge, Osa Peninsula, Costa Rica

9. The Bushcamp Company’s Mfuwe Lodge, South Luangwa National Park, Zambia

8. Singita Grumeti, Serengeti National Park Area, Tanzania

7. The Mulia, Bali, Indonesia

6. JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa, Vietnam

5. Gibb's Farm, Karatu, Tanzania

4. The Farm at Cape Kidnappers, Hawke's Bay, New Zealand

3. Singita Sabi Sand, Sabi Sands Game Reserve, South Africa

2. The Lodge & Spa at Brush Creek Ranch, Saratoga, Wyoming

1. The Leela Palace Udaipur, India

Ovogodišnji pobjednik  je jedan od Rajastanovih najcijenjenijih hotela. Nalazi se na jezeru Pichola sa pogledom na planine Aravali. Gosti imaju sljedeće komentare “Posluga je izvanredna”, a u njemu je moguće vidjeti lokalne glazbenike. Ima 80 soba, zgrada je svaka inspirirana Mughalom, sa pogledom na jezero. Ima puno palmi, i vrtova.